menu Menu
Ægteskab i skyen
af Niels Chr. Alstrup Udgivet under Ikke kategoriseret den 18. oktober 2010 Læsetid 1 min.
Om 15 år… Forrige Uendelige sports-aber Næste

To af mine yndlingstjenester har netop indgået en slags elektronisk ægteskab.

Livescribe understøtter en digital pen, der bruger et indbygget kamera til at spore og registrere pennen position på specielt papir. Man kan uploade alle sine noter til computeren og til en on-line portal, hvor man så kan dele dem med andre (se her). Man kan endda samtidig optage lyd og efterfølgende afspille den synkroniseret med de noter, man har taget – perfekt til undervisningslektioner, møder og konferencer.

Evernote er en notetjeneste, der opbevare og holder styr på alle ens noter – dvs. alt fra tekststykker, uddrag af websider, fotos, lydoptagelser, håndskrevne sedler til vedhæftede PDF- eller Word-dokumenter. Noter kan sorteres i mapper, mærkes, kommenteres, redigeres og gennemsøges (også håndskrift og tekst på fotos). Noter kan oploades og læses fra computere, PDA’er og mobiltelefoner.

Ægteskabet gå ud på, at Livescribe noter (inkl. lyd) kan oploades til Evernote og således bliver langt mere tilgængelige. Næste skridt er, at pennen får WiFi eller 3G forbindelse, så computeren ikke længere skal være mellemstation!

cloud computing evernote livescribe saas


Forrige Næste

keyboard_arrow_up